Typetjes

Piccolo worden was Stefan’s grootste droom. Dat kunt u dan ook aan zijn enthousiasme en snelheid zien. Helaas wil hij soms te snel, teveel of te goed helpen waardoor Stefan zich in de nesten werkt. Gelukkig zijn de gasten, ondanks dat, altijd goed over hem te spreken.

Deze portiers zijn getraind voor om te dienen bij de beste hotels en landhuizen. Ze zijn niet te beroerd om ook als kruier dienst te doen, al moet er altijd iemand bij de deur blijven om een warm welkom te kunnen garanderen. Een babbeltje maken doen ze ook graag, zolang dat op prijs gesteld wordt uiteraard. Het kan eenzaam zijn aan de deur, dus soms maken ze daar te graag gebruik van.

“Een schone bril is beter voor je bil”. Onze Truus neemt haar vak zeer serieus. Schoonmaakster van beroep, maar de toiletten zijn toch haar specialisme. Ze vindt het heerlijk om een praatje te maken en soms vraagt ze net iets te ver door. Wist u trouwens dat op deze afdeling er twee keer zoveel wc papier doorheen gaat dan bij de andere toiletten? Zijn milieu maatregelen nodig? Of komt iedereen speciaal voor Truus’ goed verzorgde potten? Het zal de gezelligheid wel zijn wat het verschil maakt bij deze toiletdame.

Koks horen in de keuken, en als u deze koks ziet weet u waarom. Ze houden zich niet zo bezig met de indruk die ze achter laten op de gasten en zitten voornamelijk in hun eigen belevingswereld. De uitstraling en de smaak van het eten is alles waar ze mee bezig zijn. Nou ja, ze vervelen zich ook wel eens en laten zich dan wel eens meeslepen in hele andere zaken. Ze werken in ieder geval niet volgens het kookboekje.

Op elke piste kom je ze wel tegen en je herkent ze meteen. Johan is skileraar en daar is hij trots op. Charismatisch zoals meeste skileraren weet je direct wanneer hij binnen komt. De ruimte wordt gevuld met zijn positieve aanwezigheid en zoektocht naar gezelligheid. Is het nog geen feest? Dan zorgt Johan persoonlijk dat er iets staat te gebeuren.

Twan is bijzonder intelligent, maar komt toch niet altijd even slim over. Hij is erg gelukkig achter zijn computer, maar als hij er dan eens achter vandaan komt weet hij niet goed hoe hij zich moet gedragen. Niet iedereen heeft tenslotte dezelfde interesses. Twan is het alleen zitten een beetje moe en is vast besloten om nieuwe vrienden te maken en misschien zelfs een leuke vriendin. Hij heeft zijn droomvrouw al wel digitaal gevonden, maar in levende lijven is het toch een stuk moeilijker.

Specifieke wensen en eigen ideeën

Als theaterbedrijf met een kleine basis en een groot bestand aan spelers zijn we zeer flexibel om uw wensen en ideeën tot leven te wekken. Creatief conceptontwerp, verhalen en shows schrijven, realisatie van materialen en de organisatie en uitvoering zijn bij ons in goede handen. Wij krijgen veel last-minute aanvragen die we doorgaans kunnen realiseren. Hoe eerder u uw aanvraag doet, des te meer mogelijkheden zijn er voor een goed eindresultaat.

Betaalbaar

Maatwerk klinkt als een heel proces, maar het kan ook eenvoudig. Wij bedenken de acts zonder extra kosten voor u en doen u een voorstel (zover mogelijk) naar uw budget. Dit kan met reeds aanwezige materialen en dus ook onze gangbare prijs. Met samenstellingen betaald u slechts een  klein beetje extra.  Bij volledige creatie zit logischerwijs de grootste kostenpost, maar ook het beste resultaat. Wij kennen de nodige kledingateliers en mede door onze goede samenwerking met de top kledingverhuurders is het aanbod gigantisch.Wij denken graag met u mee en horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Maatwerk is onze standaard

Zangers of dansers kunnen hun act telkens herhalen, maar bij improvisatietheater is elke performance weer anders. Het hangt onder andere af van de randvoorwaarden. Een piccolo bij kinderen is anders dan bij de top van het zakenleven. In een wei komt je character op andere gedachten dan in een supermarkt en met vier voorbijgangers is het weer anders acteren dan op een podium met duizend mensen in de zaal. Soms is voorbereiding wel noodzakelijk en op het volgende moment is het 100% improvisatie.

Kortom: maatwerk is onze standaard.

Brede oriëntatie

Wij hebben een ruime basis van veel gevraagde standaard typetjes, maar kunt bij ons terecht voor alle denkbare karakters. Door ons grote spelersaanbod beschikken wij ook over een brede oriëntatie in speelstijlen. Onze basis is improvisatietheater.

Prijzen

Per acteur met een typetje naar keuze | 150,-
Eventueel: 1 acteur speelt 2 typetjes | 250,-

Tijdsduur: 20 minuten per typetje
Doelgroep: Vriendengroepen, personeelsverenigingen, bedrijfsfeesten & vrijgezellenfeesten

EVENTS
CONTACT
RESERVEREN