Lunch & Diner

Lunchkaart


Onze lunch gerechten zijn tot 16.00 uur te bestellen

Stokbroodjes

keuze uit wit of bruin stokbrood

STOKBROODJE CARPACCIO

met truffelmayonaise | 9.5

STOKBROODJE GEZOND

ham & kaas | rauwkost | 8.5

STOKBROODJE TONIJNSALADE

kappertjes | rode ui | 9.5

STOKBROODJE GEROOKTE ZALM

dillemayonaise | appel | 10.5

Warme lunch

BROODJE PULLED PORK

wokgroenten | cashewnoot | ketjap | 8.5

BOEREN GEHAKTBAL

wit of bruin brood | mosterdmayonaise | 8.5

2 AMBACHTELIJKE KROKETTEN

wit of bruin brood | mosterdmayonaise | 8.5

TOSTI ”KLASSIEK”

ham & kaas | currysaus | 4.5

TOSTI ”HAWAÏ”

ham & kaas | ananas | currysaus | 5.5

DOMME AANLEG LUNCH

broodje kroket | soepje | uitsmijtertje | 12.5

UITSMIJTER DE AANLEG

3 eieren | ham en/of kaas | wit of bruin brood | 8.5

Salades

worden geserveerd met brood & knoflooksaus

BOEREN SALADE

met kip | 13.5

VIS SALADE

met tonijn | 13.5

Pannenkoeken

worden geserveerd met poedersuiker & stroop

PANNENKOEK NATUREL

7

PANNENKOEK SPEK

8.5

PANNENKOEK APPEL

8.5

PANNENKOEK HAM & KAAS

8.5

Soepen

worden geserveerd met brood & knoflooksaus

TOMATENSOEP

6.5

CHAMPIGNONSOEP

6.5

SOEP V/D DAG

6.5

Domme Aanleg Specials

worden geserveerd met frites & rauwkost

DOMME AANLEG PANNETJE

kippendij | gebakken champignons & uien | 22.5

SCHNITZEL NATUREL

citroen | 16

SCHNITZEL

jäger-, zigeuner- of roomsaus | 19

DOMME AANLEG SCHNITZEL

gebakken champignons, spek & uien | 20

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Voor meer informatie vraagt u gerust om advies.

Dinerkaart

Onze diner gerechten zijn vanaf 16.00 uur te bestellen

3-Gangen Domme Aanleg menu

vraag ons personeel naar het actuele menu

VOOR- | HOOFD- | DESSERT

27.50 p.p.

Salades

worden geserveerd met brood & knoflooksaus

BOEREN SALADE

met kip | 13.5

VIS SALADE

met tonijn | 13.5

Soepen

worden geserveerd met brood & knoflooksaus

TOMATENSOEP

6.5

CHAMPIGNONSOEP

6.5

SOEP V/D DAG

6.5

Voorgerechten

STOKBROODJE

met knoflooksaus | 5.5

KIPCOCKTAIL

met brood & knoflooksaus | 10

CHAMPIGNON DORDOGNE

met brood & knoflooksaus | 10

RUNDER CARPACCIO

truffelmayonaise | met brood & knoflooksaus | 10

Vleesgerechten

worden geserveerd met frites & rauwkost

DOMME AANLEG PANNETJE

kippendij | gebakken champignons & uien | 22.5

BIEFSTUK V/D LENDE

met kruidenboter | 25.5

DUITSE BIEFSTUK

met gebakken uien | 23.5

VARKENSHAAS

champignonroomsaus | 22.5

Schnitzels

worden geserveerd met frites & rauwkost

SCHNITZEL NATUREL

citroen | 16

SCHNITZEL

jäger-, zigeuner- of roomsaus | 19

DOMME AANLEG SCHNITZEL

gebakken champignons, spek & uien | 20

Visgerechten

worden geserveerd met frites & rauwkost

HEILBOTFILET

22.5

ZALMFILET

24.5

Bijgerechten

PORTIE GEBAKKEN AARDAPPELS

3.5

WARME SEIZOENSGROENTEN

3.5

PORTIE GEBAKKEN CHAMPIGNONS

3.5

PORTIE GEBAKKEN UIEN

3.5

PORTIE DIPPING STRIPS

gekruide frites chips | 3.5

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Voor meer informatie vraagt u gerust om advies.

EVENTS
CONTACT
RESERVEREN