Lunch & Diner

Lunchkaart


Onze lunch gerechten zijn tot 16.00 uur te bestellen

Soepen

keuze uit wit of bruin stokbrood

Tomatensoep

gehaktballetjes | room | stokbrood | 6.5

Champignonsoep

ham | room | stokbrood | 6.5

Soep van het seizoen

vraag onze medewerkers gerust naar de actuele soep | 6.5

Stokbrood

knoflooksaus | 6

Salades

geserveerd met brood

Boeren salade

gebakken kip | perzik | cashewnoot | 15

Vissalade met tonijn

tonijn | rode ui | gekookt ei | 15

Broodjes

keuze uit wit of bruin brood

Stokbroodje Gezond

ham | kaas | komkommer | tomaat | gekookte ei | 7.5

Stokbroodje Tonijnsalade

gekookt ei | rode ui | zongedroogde tomaatjes | 9.5

Stokbroodje Carpaccio

zongedroogde tomaatjes | truffel | cashewnoot | Parmezaan | 10

Warme lunch

keuze uit wit of bruin brood

Broodje Pulled Pork – Tip van de Chef! –

wok groente | cashewnoot | 11.5

Huisgedraaide bal gehakt

gebakken uien & champignons | mosterdmayonaise | 12.5

Bourgondische kroketten

2 stuks | mosterdmayonaise | 10

Uitsmijter ”de Aanleg”

ham | kaas | mosterdmayonaise | 10

Tosti Ham/Kaas

curry | 6

Specials

geserveerd met verse frites, rauwkost en mayonaise

Domme Aanleg Schnitzel

gebakken uien & champignons | spek | 24.5

Domme Aanleg Pannetje

kippendij | gebakken uien & champignons | 24.5

Voor de kleintjes

De kleine merel

een kroket, frikandel of 4 kipnuggets | verse frites | appelmoes | mayonaise | 8.5

De kleine bergkoe

mini schnitzel | verse frites | appelmoes | mayonaise | 8.5

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Bij twijfel of vragen wend u zich gerust tot een van onze medewerkers.

Dinerkaart

Onze diner gerechten zijn vanaf 16.00 uur te bestellen

Soepen

keuze uit wit of bruin stokbrood

Tomatensoep

gehaktballetjes | room | stokbrood | 6.5

Champignonsoep

ham | room | stokbrood | 6.5

Soep van het seizoen

vraag onze medewerkers gerust naar de actuele soep | 6.5

Voorgerechten

Stokbroodje

knoflooksaus | 6

Rundercarpaccio – Wobbe’s keuze –

truffel mayonaise parmezaan | cashewnoot | 11.5

Heidi’s Kipcocktail

kip | peren | perzik “| cashewnoot | 11.5

Champignons Dordogne

in bierbeslag | knoflooksaus | 12.5

3- Gangen menu van de Chef

Voorgerecht | Hoofdgerecht | Nagerecht

vraag onze medewerkers gerust naar het actuele menu

32.5

Hoofdgerechten

worden geserveerd met verse frites, rauwkost & mayonaise

Schnitzel met saus naar keuze

jagersaus, champignonsroomsaus of jagersaus | 22.5

Schnitzel ”Domme Aanleg”

gebakken uien, champignons en spek | 24.5

Domme aanleg pannetjes

kippendij | gebakken uien & champignons | 24.5

Duitse biefstuk

fijngesneden biefstuk | gebakken uien | 26.5

Biefstuk – Ibe’s favoriet –

Argentijnse steak | gebakken champignons | kruidenboter | 28.5

Vangst van de dag

vraag onze medewerkers gerust naar de actuele vis | 26.5

Bijgerechten

Portie gebakken aardappels

5

Portie warme seizoensgroenten

5

Voor de kleintjes

De kleine merel

een kroket, frikandel of 4 kipnuggets | verse frites | appelmoes | mayonaise | 8.5

De kleine bergkoe

mini schnitzel | verse frites | appelmoes | mayonaise | 8.5

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Bij twijfel of vragen wend u zich gerust tot een van onze medewerkers.

Nagerechten

de gehele dag te bestellen

Sorbet coupe

vanille ijs | vruchten ijs | aardbeien siroop | slagroom | 7.5

Dame blanche

vanille ijs | chocoladesaus | slagroom | 8.5

Tiramisu

vanille ijs | espresso | Licor 43 | slagroom | 9.5

Choco lava Brownie

vanille ijs | chocolade | slagroom | 9.5

Merenque pecan – Heidi’s favoriet –

vanille ijs | caramel | pecannoot | slagroom | 9.5

Irisch coffee

koffie | whiskey | basterdsuiker | slagroom | 8.5

Spanish coffee

koffie | Licor 43 | basterdsuiker | slagroom | 9.5

Zoetigheden

Opa’s appeltaart

vanille ijs | slagroom | 4.5

Medovnik taart

Tjechisch laagjes gebak | honing & walnoot | slagroom | 5.5

Assortiment gebak

bekijk onze gebaksvitrine voor het actuele aanbod | 4.5

Het is niet uitgesloten dat onze taarten allergenen bevatten. Voor meer informatie vraagt u gerust om advies.

EVENTS
CONTACT
RESERVEREN