E-Chopper Verhuur

De E-Chopper  biedt u de mogelijkheid om op  de Achterhoek te ontdekken. Vanaf 2 personen tot complete families en bedrijven of andere uitjes. (max 40 pers) Speciaal voor u hebben wij een prachtige route uitgezet zodat u de Achterhoek nog beter leert kennen. Wat gaat u zien? De meest prachtige bospaden, nostalgische dorpjes en de mooiste natuurgebieden door de achterhoek. Hierbij is het heerlijk genieten door de geruisloze E-Chopper, zonder helmplicht even heerlijk uitwaaien. Uiteraard hebben wij voor u op de route voldoende pauze plekken voor een hapje of een drankje op de meest leuke terrasjes.

LET OP!
Sinds januari 2023 is het dragen van een helm verplicht!
Eventueel langere verhuurtijd of uitlopen van de tijd, ten opzichte van de afgesproken tijd.
kost 15 euro per chopper per uur.

Genoemde huurprijzen zijn inclusief WA-verzekering, onbeperkte kilometers, een helm en een mooie route beschrijving in de prachtige omgeving.
U krijgt altijd vooraf een goede uitleg en instructie over het rijden op de Ebero Bikes. De start/eind tijd gaan in overleg, u kunt uw voorkeur bij de reservering aangeven. Meerdere dagen op aanvraag.

E-Chopper rijden is een onvermoeibare activiteit voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellendag of gewoon als uitje met familie of vrienden. De E-choppers zijn elektrisch aangedreven en maken daardoor geen geluid. Op die manier kun je tijdens een rit nog gezellig met elkaar ouwehoeren!

Indien je op onze E-Choppers wilt rijden dient elke persoon in het bezit te zijn van minimaal een scooter rijbewijs of een autorijbewijs. Deze dient ook meegenomen te worden tijdens de rit.

Door de brede banden kunnen de E-Choppers makkelijk door zandpaden rijden, maar uiteraard vraagt dat wel meer van de accu.
We verzoeken u minimaal 48 uur van te voren te reserveren.

Prijzen

Vanaf 10 personen | 57.5 p.p.

Tijdsduur: 2 uur
Doelgroep: Vriendengroepen, personeelsverenigingen & vrijgezellenfeesten

EVENTS
CONTACT
RESERVEREN