Levend ganzenbord


Een maf feest met veel gekke doldwaze spelen. Wanneer u binnenkomt staat de quizmaster u al op te wachten. Tijdens dit spektakel testen wij uw algemene kennis. De gasten gaan acteren en playbacken. We gaan lachen met en om elkaar. Maar wat is eigenlijk een levend Ganzenbord.......???
Een aantal personen worden uit de groep gepikt om in de huid te kruipen van André Hazes, Meatloaf enz. Eerst worden de personen door ons in groepjes   verdeeld. (Alle groepen blijven wel gezellig bij elkaar zitten, zodat iedereen optimaal bij het spel betrokken blijven) 
Er mag steeds één persoon van een groep naar voren komen om aan het speelbord te gooien met een grote dobbelsteen. 
Kom je op een algemene opdracht, dan mag de persoon aan het speelbord weer gaan zitten en volgt er een opdracht die bestemd is voor alle groepen. 
Kom je op een doe-opdracht, dan zal de persoon aan het speelbord iets moeten laten zien aan de rest van het publiek. (bijv. meezingen op gitaarmuziek, een bierestafette, etc.). Men verdient met een doe-opdracht 10 bonuspunten voor de groep.
Er zijn twee prijzen te winnen.
-Voor de groep die het snelst van de start  precies op de finish komt.
-Voor de groep met de meeste juiste antwoorden op het formulier.
De spelduur is ongeveer 1,5 uur.
  
Graag horen wij van de organisatie nog enkele wetenswaardigheden over de mensen die mee gaan doen aan het spel. Heeft u iets leuks of geks meegemaakt op het werk, uitstapjes, vakantie, enz., laat het ons dan even weten, we verwerken deze 'Wist je datjes' dan in de opdrachten. Dit verwachten mensen uiteraard niet van ons en het staat dan ook garant voor de nodige lachsalvo's.