Typetjes en Special Acts

 
Naast compleet verzorgde themafeesten kunt u ook denken aan speciale acts, gekke typetjes of stijlvolle ontvangstmogelijkheden. Wij verzorgen allerlei personages in verschillende stijlen, maten en soorten. Heeft u liever een typetje van nu, zoals een toiletjuffrouw of reist u mee terug in de tijd naar jonkvrouwen en ridders.Ook heeft u de keuze uit: flink overdreven tot zeer subtiel, een enkele rol of meerdere (dubbel) rollen op een avond. Uiteraard aan te passen aan de stijl van uw feest. Hieronder volgen enkele mogelijkheden.
 
Parkeerwachter
Dienstverlening staat hoog in hun vaandel. Alles draait om klantvriendelijkheid. Met een wel hele brede glimlach brengen zij 1e klas service. Deze man is echt zóóó aardig dat je bijna zou denken dat er wat achter steekt. Een stijlvolle ontvangst!
 
Gezellige poetsvrouw
Door haar vele geklets vergeet ze af en toe haar werk, want de gasten worden uitgebreid op de hoogte gesteld van de meest pikante details uit haar privé-leven.
 
Toiletjuffrouw
Sfeervol plassen? Dat kan bij juffrouw Tinie! Ze maakt van uw toiletbezoek een echt feest. Tijdschriften, wc-spelletjes, vochtig toiletpapier en nog veel meer is allemaal te huur voor een kleine meerprijs! Ook wordt er gekeken bij de mannen naar de lengte om het tarief te bepalen.
 
Louche fotograaf
Gewapend met een fotocamera en diverse attributen trekt hij erop uit om te speuren naar ‘nieuwe sterren’. ‘Bent u geschikt als model? Mooi, ik zoek nog bikinimodellen voor de Wehkamp!’
 
Zwoele mannen
...met een ongelofelijke bingo. Gezellig een potje bingo spelen. Heerlijk kleppen over onnozele zaken. En maar hopen dat ze de handen van uw mannelijke gasten af kunnen houden.
 
Ma Flodder
De ma bij wie niets te gek is. Ze komt uw gasten op eigenwijze iets uit haar keuken laten proeven.
 
Schele obers
Deze wil je niet aan je tafel hebben. Als je niks kunt kun je altijd nog in de horeca. Ik hoop dat uw gasten een paar extra kledingstukken bij zich hebben.
 
Kruidenvrouwtje of kwakzalver
Heeft uw vrouw altijd hoofdpijn of heeft uw man een terugtrekkende haargrens? Wat voor kwaal het ook betreft, het kruidenvrouwtje kan het genezen! Zij heeft voor elke kwaal wel een pilletje. Maar of het echt helpt?
 
Vieze mannen
Als potloodventer en condoomverkoper zal het schaamrood bij uw gasten op de kaken komen.
 
Animatie acteurs
Ze komen gedurende uw feestavond meerdere malen tevoorschijn waarbij ze telkens andere typetjes brengen. Van de parkeerwachter tot de schele obers en van de buurtjes tot de toiletdames Annie en Lenie... hilariteit alom!
 

Prijzen:


1 acteur (1typetje)
100,00
 
1 acteur (2 typetjes)

175,00 
 
Tijdsduur: +/-20 minuten per typetje.