Bubbelbal


Bij Bubbelbal kun je een partij Bubble Football spelen. Bij Bubbelbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen Bubbelbal.
Bij Bubbelbal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de Bubbelballen kun je een partijtje BubbelVoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.
Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens Bubbelbal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat Bubbelbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Naderhand zal er ook met plezier worden nagepraat over de activiteit. Bubbelbal is een ideale activiteit voor een verenigingsdag, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, vriendenweekend of kinderfeestje. Het is de ideale activiteit voor zowel kinderen als volwassenen.
 

Prijzen:       1 uur                                   2 uur


6 ballen:      235,00 incl. begeleiding.        375,00 incl. begeleiding.  
8 ballen:      295,00 incl. begeleiding.        435,00 incl. begeleiding.  
10 ballen:    350,00 incl. begeleiding.        490,00 incl. begeleiding.                           

tijd: +/- huur voor 4 uur