Openingstijden:

 
Maandag Gesloten
Dinsdag 12.00 t/m 24.00
Woensdag 12.00 t/m 24.00
Donderdag 12.00 t/m 24.00
Vrijdag 12.00 t/m 01.00
Zaterdag 12.00 t/m 01.00 
Zondag 11.00 t/m 22.00 

De keuken kan af en toe gesloten zijn ivm personeels tekort.
graag reserveren
06-12323976

Door evenementen op locatie en besloten groepen kunnen de openingstijden afwijken van de hierboven genoemde tijden.
           
Keuken: 12:00 tot 20:30

Wij reserveren graag voor u een tafel in ons gezellige restaurant.

Oud & Nieuw Gesloten! 
 



DINERKAART


3-gangen Domme Aanleg menu 

(vraag ons personeel naar het actuele menu) 

Voor- |  hoofd- |  dessert  |  27.50 p.p.

 

Salades 

Worden geserveerd met brood & knoflooksaus
 

Boeren salade 13.50

met kip

Vis salade 13.50

met tonijn

 

Voorgerechten

 

Stokbroodjes met knoflooksaus 5.50

Kipcocktail 10

met brood & knoflooksaus

Champignons dordogne 10

met brood & knoflooksaus

Runder Carpaccio 10

truffelmayonaise | met brood & knoflooksaus

 

Vleesgerechten 

Worden geserveerd met frites & rauwkost
 

Domme Aanleg Pannetje 22.50

kippendij | gebakken champignons & uien

Schnitzel naturel 16

Schnitzel jäger-, zigeuner- of roomsaus 19
Schnitzel gebakken champignons & ui 20
Biefstuk v/d lende met kruidenboter 25.50
Duitse biefstuk met gebakken uien 23.50
Varkenshaas champignonroomsaus 22.50
Spare-ribs wiskey & knoflooksaus 22.50

 
 

Visgerechten

Worden geserveerd met frites & rauwkost
 

Heilbotfilet  |  22.50
Zalmfilet  |  24.50

 
 

Bijgerechten

 

Portie gebakken aardappels  3.50
Warme seizoensgroenten 3.50
Portie gebakken champignons 3.50
Portie gebakken uien 3.50
Portie dipping strips gekruide friteschips 4.50

 
 

Toetjes

 

Smit ’s coupe Notenverleiding 8.50
Vruchtensorbet 7.00
De Witte Dame dame blanche 8.50
Kleintje coupe 4.50
Sjoom vanille-ijs met jus d’ orange 4.50


Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.
Vraag een van onze medewerkers bij twijfel om advies.